STEIN VAN ROSSEM

architectenbureau BVBA

STEIN VAN ROSSEM Dit project betreft het verbouwen van een in het midden van de jaren 70 opgetrokken split-level woning, gelegen in de groene rand rond Brussel

STEIN VAN ROSSEM    
SVR website is loading...
 
 

Verbouwing woning
Brussel

Dit project betreft het verbouwen van een in het midden van de jaren 70 opgetrokken split-level woning, gelegen in de groene rand rond Brussel.

De rond de centraal gelegen trapkern gesitueerde woonvertrekken werden telkens, over een halve of volledige verdiepingshoogte, met elkaar verbonden waardoor zeer open en communicatieve ruimten ontstaan.

Alle aanwezige elementen (vast- en los meubilair, wastafels,…) werden op maat gemaakt en in identieke materialen uitgewerkt. In combinatie met de diverse zichtlijnen, die ontstaan als gevolg van het verbinden van de verschillende ruimten, versterken deze elementen de uniformiteit van het geheel.

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacy- & cookie-beleid