STEIN VAN ROSSEM

architectenbureau BVBA

STEIN VAN ROSSEM Dit appartement is gelegen ter hoogte van het "Eilandje" te Antwerpen. Het appartement werd casco aangekocht door de eigenaar en werd voorzien van een maatwerkinterieur

STEIN VAN ROSSEM  
SVR website is loading...
 
 

Inrichting appartement London Tower
Antwerpen

Dit appartement is gelegen ter hoogte van het "Eilandje" te Antwerpen. Het appartement werd casco aangekocht door de eigenaar en werd voorzien van een maatwerkinterieur. De opdracht bestond erin om een eigen sfeer te creëren dewelke sober oogt en harmonie uitstraalt. Vanuit deze optiek werd eenheid geschapen door alle mogelijke toevoegingen te weren om zo een uitgepuurd ontwerp te genereren.

Hierdoor wordt de nadruk gelegd op de esthetische ervaring van ruimte en licht. Er werd gekozen voor een "minimalistisch" concept met een zeer beperkt materiaalgebruik. Een hoge mate van gedetailleerdheid is ingezet om een zo detailloos mogelijk ontwerp te realiseren en alle storende elementen aan het zicht te onttrekken.

In dit project werden alle functies herleid tot hun essentie en samengebracht in één enkele ruimte waarbij de verschillende programmatische eisen naadloos op elkaar aansluiten. Hierdoor voelt dit appartement zeer ruimtelijk (ruim) aan en kan men op elk ogenblik genieten van het overweldigende uitzicht op de stad en de haven.